مشاوره حقوقی رایگان - پیش فروش ملک

بنده در سال 98 یک قطعه زمین رو مشارکت کردم و سهم خودم را که سه واحد بود با اجازه مالک به متری چهار میلیون پانصد هزار تومان پیش فروش کردم با توجه به افزایش قیمت سرسام آور مصالح ساختمانی کلا متضررم و بیست درصد از کارم که مونده هیچ پولی ندارم که واحد ها رو تکمیل کنم تمام دریافتی ها رو خرج ساختمان کردم چکار میشه کرد الان متری 15 میلیون تومان هست آیا میتوان از دادگاه درخواست افزایش قیمت داد و اگر نه چکار کنم و خریداران درهر واحد یک میلیارد و یکصد میلیون سود میکنن

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

بستگی به مبایعه نامه تنظیمی شما دارد

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

به نظر می رسد از لحاظ قانونی راهی نداشته باشید شما با امضای قرارداد پیش فروش ملزم به تحویل و تنظیم سند آپارتمانها و همچنین پرداخت خسارت تاخیر هستید.
تنها راه مذاکره با خریداران است. در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید