مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت بانکی

بانک ثامن شش ساله ضامن کسی شدم به مبلغ 32500000تومانه هیچ قسطی پرداخت نکرده چهار تا ضامن هستیم چک دادم شش ساله چکم برگشت خورده و مسدوده مسکن مهری دارم که رهن بانکه میخواستم بدونم چه مشکلی منو تهدید میکنه و چه کاری میشه انجام داد لطفا راهنمایی کنید؟

پاسخ ها :

عبد الخالق ازاد گلستانی

جناب آقای عبد الخالق ازاد گلستانی :

با سلام، بانک میتواند علیه همه یا برخی از ضامنین اقدام قضایی نماید و ار هرکدام که طلب را بتواند یا هر مبلغی بتواند با حکم دادگاه اخذ کند و اگر مالی در تملک ضامنین باشد (غیر از میتسنیات دین)قابل توقیف است در نهیت هم میتواند درخوایت بازداشت وی را کند