مشاوره حقوقی رایگان - شرکت پانزی

سلام و خسته نباشید
من حدودا چند ماه در شرکت ای ایتریدز عضو گیری شدم و یک پلتفرم به ما دادند و حدود100 میلیون تومان ریختم به حساب یکی از لیدر ها الان نه سودی به ما میدهند نه اصل پولمون را وفقط وعده وعید میدهند میشه راهنمایی کنید من چطوری میتونم پولم را پس بگیرم اصلا میشه ؟؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام شما باید شکایت کنید. اشخاص را شناسایی و آدرس ها را به دست آورید و سپس ماجرا را تحت عنوان یک شکواییه شرح داده و از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ارسال نمایید.