مشاوره حقوقی رایگان - اخاذی با تهدید به انتشار عکس

سلام. من حدود هفت ماه با یک آقایی رابطه داشتم و یک بار هم رابطه جنسی داشتیم. ایشون بعد از چند ماه ادعا میکند من پرده نداشتم و دختر نیستم. میخواهد این موضوع رو به خونواده ام اطلاع بدهد و با بستگان من هم در ارتباط هست. این طور که معلوم هست میخواهد این صدای ضبط شده رو به همراه عکس ها و چیزهای دیگری که از من دارد پخش کند و برای خونواده و اقوام من بفرستد و قطعا این کار عواقب بدی برای من در پیش دارد. این آقا کلی عکس و صدای ضبط شده از من دارد. ( البته این طور که خودش میگوید چیزهای دیگری هم دارد) و برای این که چیزهایی که از من دارد رو از بین ببرد دو میلیون پول میخواهد و 15 روز هم وقت داده است. خانواده من بعد از شنیدن این موضوع قطعا با من برخورد میکنند برای همین من هنوز به آن ها چیزی نگفتم و راستش رو بخواهید گیج شدم و نمیدونم باید چی کار کنم. من دو میلیون پول ندارم که به او بدهم و جرئت این که این موضوع رو با خانواده ام در میان بگذارم رو هم ندارم. از طرفی دیگر زمان دارد میرود و باید یک کاری بکنم. خواستم بدونم پدر من بعد از شنیدن این که من پرده ندارم میتواند از من آزمایشی بگیرد؟ ( من 14 سال سن دارم ) و این که من با این آقا چی کار باید بکنم؟
الان درست ترین کار چی هست؟ در ضمن من میخواهم قبل از خانواده ام از بکارت خودم مطمئن بشوم.

پاسخ ها :

سعیده مهرریزی

سعیده مهرریزی :

سلام به پزشک زنان برای معاینه مراجعه کنید شاید پرده بکارت حلقوی داشته باشبد.ضمنا از این اقا بابت اخاذی میتونید شکایت کنید.