مشاوره حقوقی رایگان - اجاره انباری آپارتمان

سلام.
بنده یک واحد آپارتمان دارم که درب واحد و انباری آن از ساختمان کاملا جدا هست و درب هر دو به سمت کوچه باز می‌شود و هیچ گونه رفت و آمد به داخل ساختمان ندارد.
مساحت انباری 50 متر است و دارای سرویس بهداشتی و آشپزخانه و کنتور برق جدا میباشد.
آیا میتوان انباری را اجاره دهم و نسبت به متراژ آن مستاجر به ساختمان شارژ ماهیانه پرداخت کند؟
با تشکر

پاسخ ها :

اكرم  حق شناس

اكرم حق شناس :

اگر شما ملک باشید مشکلی نیست