مشاوره حقوقی رایگان - نداشتن اموال شرکت برای توقیف

با سلام. من مدیر عامل شرکت با مسئولیت محدود میباشم که شرکت به پرداخت 3 سال حق بیمه کارگران طبق ماده 148 قانون وزارت کار محکوم شده است و شرکت هیچ اموالی برای توقیف ندارد. آیا امکان دارد دست کارگران به جایی نرسد و سازمان تامین اجتماعی بیخیال بیمه بشود؟ ممنون

پاسخ ها :

شجاع الدین رحیمی

جناب آقای شجاع الدین رحیمی :

بله تعهد شرکت با مسئولیت محدود تا سقف دارایی شرکت است و نه بیشتر