مشاوره حقوقی رایگان - چک سرقتی

سلام. من دقیقا یک سال پیش یک ماشین فروختم و به حساب آشنا بودن 12 تومن نقد و 160 تومن چک. الان دقیقا یک سال از تاریخ چک گذشته و دو الی سه ماه بعد چک رو بردم و برگشت زدم که بانک هم اعلام کرد که چک سرقتی هست. چند بار از من فرصت خواست که با ضرر و زیان پول رو میدهد ولی هنوز هم نداده است. در حالی که میدونم وضعیت مالی او خوب هست. الان ماشین رو برگردونم درست هست یا بابت چک اقدام کنم؟ چک با ضرر و زیان از روز برگشت محاسبه میشود؟ دقیقا چه شکایتی باید بکنم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر چک سرقتی باشد قابل وصول نخواهد بود و به نوعی با چکهای سرقتی کلاهبرداری محقق شده ومال شما که همان خودرو بوده از تصرف شما خارج شده است