مشاوره حقوقی رایگان - خودرو لیزینگی

با سلام و خسته نباشید خدمت شما برادران و خواهران زحمت کش. در یک دادخواست حقوقی فسخ مبایعه نامه ای را به علت پرداخت نکردن اقساط خودرو لیزینگی را خواستار شدم که به علت صحت لزوم قرارداد ها به خاطر این که اظهارنامه بر الزام به تعهد آن شخص ارسال نکرده بودم چون ضمانت ابتدایی به این شرح بود که اگر 5 قسط معوق شود خودرو را قانونی بخوابانم و ضرر و زیان بگیرم. هر کس به مفاد قرارداد پایبند نبود نفر متضرر میتواند قرارداد را یک طرفه فسخ کند.
قاضی فرمود: اگر الزام به تعهد شکل میگرفت طی اظهارنامه و خریدار انجام نمیداد فسخ کلیت پیدا میکرد و به همین خاطر حکم بطلان دعوی صادر شد و در تجدید نظر حکم تایید و قطعی شد. با این که شرکت لیزینگ تمام تضامین و وثیقه را که ما مسئول بودیم به مرحله اجرا درآورد. دادخواست انجام مفاد قرارداد را دادیم. اظهارنامه قانونی ابلاغ شد و ترک فعل نمودند و شکایت لیزینگ از بنده را اینجانب شرکت نمودم که در اسرع وقت پرداخت خواهم کرد و شکایت لیزینگ پیوست شد. ( اعاده دادرسی نمودیم فسخ غیر مالی) تعیین شعبه شد و بعد از گذشت چند ماه قاضی قرار رد دعوا صادر کرده است. مستند به بند 6 ماده 84 و 89 مدنی. چرا جهات و دلایل مورد بررسی قرارگرفته است. هر چند شکایت لیزینگ از روی پرونده برداشته شده است و قرار دادن دعوا صادر شده. در تجدید نظر میتوانم اشتباه آنها را محرز کنم آیا بنده بی حق هستم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام،اولا،اعاده دادرسی،تعیین شعبه نمیشه،بلکه به همان شعبه ای که رای قطعی شده را صادر نموده،ارسال می گزدد،ثانیا،بنظر میاد که اعاده دادرسی شما،مشمول هیچ یک از بند های هفتگانه ماده 426ق،آ ،د،م،نبوده که رد گردیده است،