مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام. شش ماه هست خانومم بدون دلیل و با رضایت خودش طبق صورتجلسه کلانتری منزل مشترکمون رو ترک کرده و الان مهریه اش رو اجرا گذاشته و به من دائما پیام میدهد که بیا توافقی جدا شویم و مبلغ سنگینی رو برای توافق در نظر گرفته است که من در توانم نیستم و من هم گفتم نه توافقی طلاقت میدهم و نه تحت عنوان دیگری ولی در پیامک برای نوشتم که مهریه ات رو اون طوری که قانون تعیین کند پرداخت میکنم ولی طلاقت نمیدهم. خواستم بپرسم که اگه این پیام من رو به قاضی نشون بدهد میتواند باعث شود درخواست اعسار من رد شود یا قاضی مبلغ سنگینی رو برای پیش قسط تعیین کند و من محکوم به پرداخت بشوم؟ ممنون میشوم پاسخ بدهید.

پاسخ ها :

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام
ارسال پیامک فوق قانونا ارتباطی به تعیین پیش پرداخت مهریه و اقساط آن ندارد و مهم وضعیت حال شما بلحاظ دارامند بودن یا عدم آن است