مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ آپارتمان پیش فروش شده

با سلام. بنده یک واحد آپارتمان پیش فروش خریدم و در قولنامه سازنده متعهد شده یک پارکینگ نیمه مسقف تحویل دهد. حالا که زمان انتقال سند شده است میگوید پارکینگ داخل حیاط هست و حاضر به جبران خسارت نیست. من باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر پارکینک مذکور قید شده در مبایعه نامه به شما تحویل نمیگردد باید ما به التفاوت مبلغ را به شما مستردد وحبران خسارت نماید