مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با عرض سلام و خسته نباشید. چند وقت پیش رای پرونده مربوط به مهریه خانم بنده صادر و درخواست اعسار بنده پس از کلیه مراحل اولیه و ثانویه در دادگاه تجدید نظر اصفهان صادر و قطعی شد. ایشون چهار دانگ از منزل مسکونی بنده رو که تنها دارایی بنده بود رو توقیف کرده که بنده 1سال پیش درخواست مستثنیات دین کردم ولی قاضی دستور داد تا پرونده به اجرای احکام منتقل نشه دستوری در این مورد نمیده.. حالا سوالات بنده اینه: 1- پرونده معمولا پس از چند روز از دادگاه تجدید نظر به اجرای احکام ارسال میشه؟ 2- آیا این چهار دانگ منزل که تنها دارایی بنده است و 2 دانگ آن که قسمتی از مهریه خانم بنده هست جزء مستثنیات دین قرار میگیره؟ اگر هست چرا قاضی همان روز دستور آزاد سازی منزل رو ندادن؟ 3 اگر‌ جزء مستثنیات قرار بگیره روال اجرای احکام به چه صورت خواهد بود ؟ ایا در همان جلسه اجرای احکام باید تکلیف 4 دانگ بنده و 2 دانگ خانمم مشخص بشه یا این جریان رو باید جای دیگه پیگیری کرد؟؟؟ با تشکر

پاسخ ها :

محمد حسین مصلح

جناب آقای محمد حسین مصلح :

با سلام
منزل متعارف و در شان شما مستثنیات دین می باشد.
لذا اگر ارزش چهار دانگ سهم شما از منزل متعارف و در شان شما بیشتر باشد منزل توسط اجرای احکام مزایده گذاشته می شود و مازاد بر مستثنیات به زوجه ایفاد می گردد