مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه اپارتمان

با احترام
من آپارتمانی را در اسفند 99 خریداری کردم که دارای مستاجر و تاریخ اتمام قرارداد هم تیر 1400 بود، اینجانب در موقع خرید با فروشنده در مبایعه نامه قرار گذاشتم که ملک را در موعد مقرر تحویل اینجانب دهد و مابقی ثمن معامله را پرداخت نمایم و حضورا گفتم طرف معامله من برای تخلیه و تحویل فروشنده است نه مستاجر و من کاری با مستاجر ندارم. ضمنا خودم هم در بهمن 99 آپارتمانم را فروختم و فعلا در رهن هستم.
سئوال:
آیا فروشنده موظف به تخلیه مستاجر و تحویل آپارتمان به اینجانب می باشد یا خیر؟

فروشنده میگوید مستاجر تخلیه نمیکند
من در این رابطه چه اقدامی را باید انجام دهم؟
با تشکر

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله موظف هستند منتها‌ چون حضوری گفتید و در مبایعه نامه نیامده اثباتش سخت و شاید با شهادت شهود است .این استدکه باید موجر دستور تخلیه ملک را با توجه به مبایعه نامه از شورای حل اختلاف بخواهد.