مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو بابت مهریه

باسلام... در صورتی که مهریه زوجه اجرایی و قسط بندی شده و مهریه زوجه به صورت هر دو ماه و نیم یک ربع سکه پرداخت میشود و مدت 6 سال از آن میگذرد که به دلیل عدم توانایی پرداخت چند قسط آن پرداخت نشده... و خودروی فروخته شده به اسم اینجانب توسط زوجه که ثبت نامی و قرعه کشی ایران خودرو بوده و امتیاز آن را طبق قولنامه دستی بین طرفین و امضای گواهان و فیش واریزی خریدار امتیاز به حساب اینجانب جهت واریز به حساب ایران خودرو و وکالتنامه تحویل که همه سابق بر توقیف خودرو هستن که توسط زوجه توقیف شده آیا با پرداخت معوقات قابل رفع توقیف میباشد. با تشکر از وکلای محترم و زحمتکش و همچنین خدمات مشاوره دادراه

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

اگر خودرو پیش از توقیف انتقال دادید خریدار جدید دادخواست اعتراض ثالث مطرح کند