مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن مهریه در صورت طلاق توافقی

سلام من 7 سال پیش به اصرار پسرم مجبور شدم طلاق توافقی بگیرم تا معاف بشه به من گفتند باید هرچی داری ببخشی تا نظام وظیفه قبول کنه الان بعد از 7 سال فهمیدم دروغ گفتند هم پسرم هم همسرم و در این 7سال با همسرم زندگی کردم ولی پسرم نداشت رجوع کنه حالا خرجی هم نمودند اصلا کفالت منو نداره هر ثانیه هم میگه تو همه رو بخشیدی برو بیرون من 1000 تومن ندارم کجا برم امکانش هست من حق و حقوقم و مهریه رو اجرا بگذارم ممنون بعدا خانواده‌ام طردم کردند که چرا این حماقت رو کردم سپاس

پاسخ ها :

گرفتن مهریه در صورت طلاق توافقی مهریه طلاق صوری برای معافیت سربازی فرزند