مشاوره حقوقی رایگان - بنچاق

باسلام اینجانب 10 سال پیش یک قطعه زمین در روستا خریداری کردم و صاحب زمین همه مدارک به جز بنچاق را به من داد (لازم به ذکر است بنده بومی آن روستا نیستم و فروشنده هم بهمچنین) من هم درباره قانون و بنچاق چیزی نمیدانستم امسال زمین را فروختم حال خریدار مقداری از مبلغ زمین را نگه داشته و میگوید اگر بنچاق داده نشود از من به عنوان فروش مال غیر شکایت میکند فروشنده زمین هم آلزایمر دارد لطفا راهنمایی کنید که چکار کنیم ؟

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

دادخواست حقوقی بابت الزام به تنظیم سند رسمی علیه مالک اصلی مطرح نمایید البته خریدار نهایی میبایست دادخواست را مطرح کند