مشاوره حقوقی رایگان - با سلام چگونه زمین روستایی که اطراف آنهم ساخت و ساز شده داخل بافت نمایم؟

زمینی از پدرم به ارث رسیده که مقداری از آن فروخته شده و اکثرا ساخت و ساز نموده اند روبروی زمین مدرسه و اطراف مسکونی می باشد اما به بنده عنوان کرده اند که زمین خارج بافت می باشد ضمنا به فرموده دهیار فیلمبرداری برای الحاق به بافت هم صورت گرفته و مراحلی از روا کار هم طی شده و دو نامه باقیمانده اما از مرداد سال 99 عنوان می کنند دوماه دیگر کار تمام است و این دو ماه دوماه همچنان تکرار می شود چگونه می توانم مجوز ساخت دریافت نمایم؟ با تشکر

پاسخ ها :

الحاق زمین به بافت زمین خارج از بافت زمین