مشاوره حقوقی رایگان - مشاعات ساختمان

سلام
اینجانب طبقه دوم یک ساختمان دو طبقه را خریداری کردم که پارکینگ و حیاط و راه پله ها و پشت بام جزء مشاعات می باشد.
همسایه طبقه اول نیمی از پارکینگ را به انباری تبدیل کرده و از آنجاییکه راه ورود به حیاط از داخل واحد طبقه اول امکان پذیر می باشد عملا قسمت اعظم مشاعات را ملک خصوصی خود قلمداد می کند ولی هزینه های مشاعات از قبیل محوطه سازی باغچه و آبیاری و ... به عهده اینجانب نیز می باشد آیا می توانم با راه پله از بالکن طبقه دوم امکان دسترسی به حیاط و همچنین تعیین وضعیت انباری ساخته شده در پارکینگ اقدامی نمایم

پاسخ ها :

سونيا  كشاورز

سونيا كشاورز :

استان :

با سلام اقدام به نصب پله از بالکن خلاف اصول شهرسازی است و شهرداری قطعا شما را محکوم میکند و برای احداث انبازی بابد از شهرداری مجوز داشته باشید