مشاوره حقوقی رایگان - اعتیاد همسر

سلام و وقت بخیر
همسرم اعتیاد به شیشه و متادون دارن، چندین بار مراجعه کردیم روان پزشک برای ترک، چند وقتی ترک می‌کنه و دوباره شروع میکنه، بالاخره به مرحله رسیدم که واقعا نمیتونم بیکاری و بی مسئولیتی و اعتیادش رو تحمل کنم، اقدام کردم و دادخواست طلاق بخاطر اعتیادش دادم ، از طرفی هم با دکترش که این مدت در جریان ترک و اعتیادش بوده، تماس گرفتم و گفتم که درخواست طلاق دادم بخاطر اعتیادش شما هم که شاهد هستید و از مراجعین شما هستم اگر نامه از طرف دادگاه بیاد، خواهشا حقیقت رو بگید، ایشون در جواب من گفتن که من نمیتونم اصرار بیمارم رو فاش کنم، من فقط میتونم افسردگی ایشون رو تایید کنم، منم گفتم ما بخاطر ترک اومدیم و همسرم ویزیت شدن این یکسال نه برای افسردگی و .....
حالا واقعا نمیدونم چطوری باید ثابت کنم که اعتیاد داره، با وجود مصرف قرص B²و شیشه و متادون

ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

بهجت کبیری

بهجت کبیری:

اثبات اعتیاد نیاز به ازمایش خاص داره هزینه بره0اگه نفقه عقب افتاده دارید داخواست نفقه معوقه بدین0

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست طلاق بدید ودرخواست ارجاع به کارشناسی جهت اعتیاد ، البته اگر هزینه زندگی را پرداخت میکند حتی اگر اعتیادش هم ثابت شود، طلاق نمیدن ، بهتره حضوری مشاوره بگیرید