مشاوره حقوقی رایگان - حکم طلاق

سلام
مهریه همسر من 518 سکه است که ایشان مطالبه 300 سکه نموده که رای دادگاه 5 سکه نقد و هر 4 ماه یک سکه شد.
بابت نفقه و اجرت المثل هم احکام جداگاه ای صادره شده و تعیین تکلیف شده
آیا با این احکام میتوانم نسبت به طلاق دادن همسرم اقدام کنم یا به علت 218 سکه ای که مطالبه نشده نمیتوان طلاق داد.
ممنون

پاسخ ها :

یعقوب زیرک قولنجي

یعقوب زیرک قولنجي :

استان :

تکلیف مهریه به صورت کامل مشخص نشده است لذا در صورت درخواست طلاق از طرف زوج باید الباقی مهریه را نقدا بدهد و الا نمی تواند طلاق دهد مگر زوجه راضی باشد