مشاوره حقوقی رایگان - رد دادخواست اعسار با نبودن یک شاهد

با سلام
بنده درخواست اعسار داده بودم از پرداخت کامل 8 درصد دیه کامل و قاضی از راهور ، اداره ثبت املاک ، بانک مرکزی و تحقیقات محلی و زندانی بودن و رای کار بودن اینجانب در موضوع پرونده دیگری استعلام گرفتند که همگی بر عدم تمکن مالی مناسب و وضعیت معیشتی بنده بودند و هیچگونه اموال غیر منقول و منقولی در استعلامات دادگاه به نام بنده نبود ،

ولی در وقت رسیدگی یکی از شاهدین حضور نیافت و دلیلش هم سفر به اردبیل برای انجام امور اداری واجب بود که مجوز تردد او را به قاضی نشان دادم و قبول نکرد

و شاهد دیگری که صاحبکار بنده بود به تمام سوالات قاضی دقیق جواب داد

و در آخر با وجود تمام این دلیل ها و ادله های محکمه پسند دادرس تنها نبود یک شاهد را بهانه کرد و دادخواست را رد کرد .

میخواستم بدونم اگر میخواستند تنها به دلیل شهادت شهود اعسار را قبول یا رد کنن چرا اینهمه استعلامات و تحقیقات محلی و ... انجام دادند...!؟

و آیا این موضوع در تجدید نظر مطرح شود امکان پذیرفته شدن اعسار هست با وجود دلایل فوق؟

تشکر و قدردانی بابت زحماتتان

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بله حتما دوشاهد باید اورده شود و احتمالا در تجدید نظر هم رای تایید میشود