مشاوره حقوقی رایگان - میتونم به این دلیل واسه رد اعسار اشاره کنم

سلام.طرف من محکوم شده حالا واسه هزینه تجدیدنظر 20 م اعسار زده مطلعم که همه اموالشو قبل شکایت انتقال داده و خودشو ناتوان معرفی کرده ولی در کمال تعجب رو چهارتا پرونده 1 میلیاردی و 220 م و 100م و 70م اقدام به گرفتن وکیلای متفاوت کرده که مبالغ بیشتری از هزینه دادرسی پرداخت کرده اگه من تو جلسه مطرح کنم واسه قاضی قابل قبوله و ممکنه اعسارشو رد کنه یا به هیچ عنوان همچین چیزیو در نظر نمیگیرن.

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
داشتن وکیل مانع طرح دعوای اعسار نیست و دلیل موجهی برای رد اعسار نیست ولی در هر حال شما همان مطالب خودتان را جهت دفاع ابراز نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

چرا . حتما با مستندات به این موضوع اشاره کنید تا انشالا اعسار رد شو.د

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید با ارائه دلیل و مدرک این موضوع را در دادگاه ارائه نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله درخواست استعلام از گردش مالی ایشان کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر حال باید دفاعیات خود را مطرح کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله شما میتوانید به این موارد استناد کنید ولی با مدرک

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما باید با ارائه دلیل و مدرک این موضوع را در دادگاه ارائه نمایید