مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از نگهداری از فرزندان بعد از قبول در محضر ازدواج

با سلام من از همسره اولم دو فرزند دارم چند ماهه پیش دوباره ازدواج کردم و همسرم دومم سرپرستی از هر دو فرزندم رو قبول کرد و در دفتر ازدواج هم تعهد داد که از فرزندان من مراقبت کنه و اونا رو به فرزندی قبول کنه ولی بعد از ازدواج هر دو فرزندم رو از خونه بیرون کرد و از مراقبت از اونا ممانعت کرد و دیگه اونا رو قبول نمیکنه و خونه رو هم ترک کرده منم هیچ جای دیگه ای برای مراقبت از بچه هام ندارم لطفا میخام بدونم چیزی بهش تعلق میگیره و چه حکمی داره ؟؟؟

پاسخ ها :

حسین صیاد

جناب آقای حسین صیاد :

دادخواست ایفای تعهد مطرح شود