مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت ناموسی

با سلام. مادر بنده ٦٣ سال سن دارد و در حال حاضر بعد از فوت پدرم تنها در شهرستان زندگي ميكند و من به عنوان تنها فرزند ايشان با توجه به اينكه در تهران مشغول به كار و زندگي هستم به طور مرتب نميتوانم به ايشان سركشي كنم. بعد از فوت پدرم همه اموال به نام مادرم شده كه با توجه به ساده بودن و تنها بودن اخيرا متوجه شده ام كه رفتار مادرم تغيير كرده و يك پسر جوان حدود ٣٠ سال كه فكر ميكنم متاهل است و راننده آژانس با ايشان صميمي شده و حتي طبق عكسهايي كه در گوشي خودش ديدم اين جوان به منزل مادرم آمده و از خودش عكس سلفي گرفته. به دفعات تلفني با مادرم در تماس بوده و من واقعيتش نميدونم بايد چكار كنم؟ از مادرم موضوع پرسيدم اما انكار ميكنه و دعوا راه ميندازه و با من سر ناسازگاري داره. آيا ميتونم از اين مرد شكايت كنم؟ راهي هست كه قانوني اقدام كنم يا اينكه بايد دنبال راهكارهاي غير قانوني باشم كه بستگان پيشنهاد ميدن؟؟ من از اين ميترسم كه اين فرد نقشه شومي در سرش باشه و دنبال كلاهبرداري و بالا كشيدن اموال مادرم بشه. مادرم متاسفانه از من هيچ حرف شنوي نداره و بسيار پرخاشگر و مشكلات عصبي داره ميترسم زياد فشار بيارم خداي نكرده با توجه به سنش مشكلي براش اتفاق بيفته. اگر راهي هست خواهش ميكنم كمك كنيد و راهنمايي كنيد.

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
چون قانونا شما هیچ ولایتی بر مادرتون ندارید و ایشون هم بالغ و عاقل هستند متاسفانه قانونا نمی توانید ایشان را از رفتارشان منع کنید