مشاوره حقوقی رایگان - تولد

درود تولد یکی از دوستانم بود فامیل و دوست با هم بودن. از ارشاد وارد خونه شدن و فقط صاحب خونه رو بردن. با نصف شیشه مشروب دست ساز. تست الکل 0 بود. اما بازپرس حکم داد مدیریت یا ایجاد خانه فساد. حمل و نگهداری مشروبات الکلی. رقصیدن زنان برهنه در صورتی که واقعا اینا نبوده. الان با وثیقه 300 م بیرون هست تا تاریخ دادگاه. چه اتفاقی قرار بیوفته؟ چیکار کنیم؟ تا حالا هم سابقه کیفری نداشته. لطفا جوابم رو بدید.

پاسخ ها :

احسان نکونام

جناب آقای احسان نکونام :

باشهادت افرادی ک درآن شب حضورداشته اند بخصوص درصورتی ک از اقوام نزدیک ومسن تر هستند قابل دفاع می باشد