مشاوره حقوقی رایگان - شرایط اعلام ورشکستگی

سلام. من نمایندگی بیمه داشتم. الان حدود1میلیارد تومان بدهی دارم. چطور میتونم اعلام ورشکستگی کنم؟ آیابصلاحه یا نه؟

پاسخ ها :

یک وکیل

بهتر است به دادگاه ورشکستگی خود را طی دادخواست اعلام کنید چون در غیر اینصورت ورشکسته به تقصیر محسوب می شوید و وفق قانون تجارت و مجازات اسلامی به 6 ماه تا 2 سال حبس محکوم خواهید شد.

یک وکیل

در صورتی که شرکت یا تاجر مدعی ورشکستگی شود، باید علیه همه یا برخی از بستانکارانش دادخواست ارایه دهد، به این معنا که باید در ستون خوانده، نام تمام بستانکاران یا یک یا چند نفر از آنها نوشته شود که نشانی و محل اقامت یکی از بستانکاران، دادگاه دارای صلاحیت را تعیین می‌کند