مشاوره حقوقی رایگان - سند قطعی نخورده

سند ماشین قطعی نخورده فقط تعویض پلاک خودرو انجام دادیم به خاطر فوت مادرم فقط تعویض پلاک کردیم دیگه محضری نرفتیم چیکار باید انجام بدم ماشینم مال من هستش توروخدا راه حل بدید باتشکر

پاسخ ها :

حسن زاهدپاشا

جناب آقای حسن زاهدپاشا :

اگر فروشنده مالک است باید براتون سند بزند اگر نیست کسی که سند مالکیت بنامش است و خودرو را فروخته به ایادی دیگر یا باید بیاید دفتر خانه سند بنام شما بزنه، یا وکالت بلا عزل برای اینکار به شما بدهد. در صورت عدم همکاری باید دادخواست الزام به تنظیم سند بدهید.این دادخواست باید علیه تمام اشخاصی که خودرو را نقل وانتقال دادند مطرح بشود نه فقط علیه صاحب سند