مشاوره حقوقی رایگان - اتهام تخریب خودرو

سلام. چند نفر 50 کیلومتر اون ور تر در کوچه ی ما آمدند و با دامادشان دعوا کردند که با قمه زدند و سر دامادشان شکست و من هم میانجگری میکردم. با قمه زدند و دو تا انگشت های من را بریدند که تاندون یکی از انگشت های من برید شده است. ما شکایت کردیم و یکی از آن ها بعد از یک ماه رفته از خودم و پسرم شکایت کردند که برای ما توهین و خودرویم را تخریب کردند ولی در دوربین مدار بسته مشخص است که اصلا ما با ماشین ایشان کاری نداریم. آیا ایشان میتواند برای ما پاپوش درست کند؟ الان پرونده ی ما در شعبه دادیاری است و ایشان که برای تخریب شکایت کرده در بازپرسی است. ایشان شاید شاهد دروغین بیاورد ولی در دوربین مشخص است که داماد خودش با چماق به ماشین ایشان زده است. الان ما چی کار باید بکنیم تا پرونده در یک شعبه باشد تا حق ما پایمال نشود؟

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
بار اثبات ادعا با شاکی ست و شما فقط باید انکار و از خودتون دفاع کنید