مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف در ارث پدری

سلام. پدر بنده بیست سال پیش فوت کرده است. یک مغازه و یک خونه دارد. مادر ما هنوز زنده هست و در این بیست سال یکی از برادرها در مغازه بوده و الان هم هست و مادر هم در خونه زندگی میکند. در ضمن در مورد مغازه با ورثه صاحب ملک ( خودش فوت کرده ) اختلاف داریم و پدر بنده سی سال در مغازه بوده است و بعد از اون هم فرزند بیست ساله او آن جا هست. در حالتی که مغازه سرقفلی یا اجاره نامه ثابت بشود بین ما فرزندان و فرزندان صاحب ملک چه حکمی صادر میشود؟ در مورد اختلاف خود ما فرزندان چه حکمی صادر میشود؟ خونه به اسم پدرم هست و من راضی نیستم برادرم در مغازه باشد. تعداد 5 برادر و 4 خواهر هستیم. من میتونم ارث پدری خودم رو توافقی به غریبه بفروشم؟ چطوری باید حساب کنم و سهم من چقدر میشود؟ سوال پیچیده و طولانی شد و عذرخواهی میکنم. دست من خیلی تنگ هست. فشار خرج زندگی و زن و بچه روی دوش من خیلی سنگینی میکند. از صبح تا 10 شب کارگری میکنم و همیشه درمانده و بی پول هستم. به شدت عصبی شدم. خدا خیرتون بدهد. راهنمایی کنید و مشاوره بدهید.

پاسخ ها :

سمیه جدی گلی

سرکار خانم سمیه جدی گلی :

سلام
ابتدا میبایست انحصار وراثت صورت پذیرد زیرا هر سالی که از فوت شخص میگذره بعد از6ماه حریمه تعلق میگیرد بعد میبایست علیه متصرف دادخواست داد تا هم محل را تخلیه نماید و هم اجرت ایام تصرف را پرداخت نماید