مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ماشین

سلام خسته نباشید، من خانم هستم و همسرم یه ساله ماشین منو برده تحویل نمیده، برا توقیف ماشین باید چه کار کنم کجا مراجعه کنم، هزینه وکیل برا توقیف ماشین چقدر هست؟؟؟

پاسخ ها :

يوسف  محمدي قلعه تكي

جناب آقای يوسف محمدي قلعه تكي :

باسلام و عرض خسته نباشید
چنانچه خودرو بنام شماست و سند به شما انتقال یافته ؟میتوانید اول با ارسال اظهارنامه و متعاقبا با تقدیم دادخواست استرداد خودرو و یا خیانت در امانت اقامه دعوا نمایید .
اما اگر مدرک مالکیت سرکار عالی تنها یک برگ قولنامه است بازهم مسیر های بالا را میشود رفت اما امکان سنگ افتادن در مسیر برای شما بسیار است.
هزینه وکیل اصلا قابل پیش بینی نیست چون شما ابتدا باید حضورا چند نکته را در مورد موضوع روشن کنید تا بعداز آن بتوان برآورد کرد.

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام ابتدا یک اظهارنامه مبنی بر استرداد خودرو برای ایشان ارسال نماید.