مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تهیه مسکن مستقل

سلام من 6 ماهه که ازدواج کردم و طبقه بالای خانواده همسرم زندگی میکنم شرط من برای ازدواج تهیه مسکن مستقل و جدا از خانواده ها بود ولی به دلیل شرایط فعلی همسرم مجبور به زندگی در طبقه بالا شدم که متاسفانه با دخالت های شدید خانواده همسرم مواجه شدم به حدی که ناسزا میگن و فحش و دعوا و فقط به من که عروس خانواده ام نه همسرم من میخوام مستقل بشم و از این خونه برم ولی همسرم قبول نمیکنه نمیخوام جدا بشم ازش فقط میخوام از این خونه برم میشه بگید چیکار کنم

پاسخ ها :

احمد پرند

جناب آقای احمد پرند:

با سلام تنها راهی ک برات مونده اینه ک دادخواست باظرفیت همسرت تقدیم کنی به خواسته الزام به تهیه منزل مستقل