مشاوره حقوقی رایگان - مبنای محاسبه ضرر و زیان وارده به مالک که سند ملک را وثیقه وام از بانک داده.

سال84 سند ملکی مسکونی به متراژ 122 متر را در وثیقه کارخانه ای تولیدی در رهن بانک قرار دادیم تا با گرفتن وام خط تولیدش را راه اندازی کند ..این شرکت بابت هر گونه خسارت به سند یک چک ضمانت به مبلغ 140000000 تومان و متعهد شد تمام اقساط را به موقع پرداخت کند....متاسفانه بعد از 2 سال از بانک بابت قصور پرداخت وام نامه اخطار امد.....و در نهایت مالک مجبور به فروش ملک ( به ازای متری 4000000 تومان ) و تسویه بانک شد...حالا با متهم شدن مدیر شرکت و اثبات کلاهبرداری و خیانت در امانت....
می خواستم بدانم الان این ضرر و زیان بر چه مبنایی محاسبه می شود ؟ زیرا با شرایط موجود (جهش نرخ ملک ..با توجه به تورم قیمت هر متر در حال حاضر 30000000 تومان ) حتی با محاسبه چک ضمانت محاسبه تاخیر تادیه .....مالک توانایی خرید همان ملک را ندارد...سوالم از شما مشاور محترم این است که ایا قانونی هست که مالک بتواند به جای دریافت وجه از متهم به ارزش همان ملک دریافت کند؟

پاسخ ها :

نحوه محاسبه ضرر و زیان مالک ملک در وثیقه ضبط وثیقه وام