مشاوره حقوقی رایگان - اظهارنامه

با سلام. من ماشینم برای تعویض واشر سرسیلندر بردم تعمیرگاه بعد تعمیرگاه علاوه بر واشر سر سیلندر بدون اجازه من موتور ماشین را تعمیر کرده و درخواست وجه اضافه می‌کند بعد از شکایت من به شورای حل اختلاف تامین دلیل شده و میخوام اظهار نامه بفرستم برای تعمیرگاه لطفا مرا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

محمود  مسعودي

جناب آقای محمود مسعودي :

سلام .این بستگی به نظر کارشناس دارد که تعمیر خودرو ضروری و لازمه تعمیر با واشر سرسیلندر بوده یا خیر. اگر ارتباطی نداشته و البته تعمییر موتور هم لازم نبوده و خودسرانه اقدام کرده حق مطالبه ندارد.