مشاوره حقوقی رایگان - اتهام تخریب عمدی خودرو

سلام. کاسبی با اتهام "تخریب عمدی" مدعی شده است که بنده هنگام پارک خودروی خود به خودرو ایشان برخورد مختصری داشته‌ام. تنها ادله ایشان یک شاهد مرد است که میگوید آن ها از طبقه پنجم شاهد این اتفاق و عمدی بودن آن بوده‌اند.

1- آیا معمولا تصادفات رانندگی مشابه مورد مذکور، مصداق "تخریب عمدی" محسوب میشوند؟
2- با توجه به جرم "تخریب عمدی" که نیاز به دو شاهد دارد، آیا با فقط یک شاهد احتمال قرار جلب دادرسی وجود دارد؟ احتمال محکومیت چطور؟
3- در صورت محکومیت چه مجازاتی دارد؟
4- با توجه به ادعای خسارت مختصر، آیا اعلام آمادگی برای جبران خسارت، برای بازپرس دادسرا یا برای دادگاه، به معنی پذیرش اتهام است؟
5- در صورت پذیرش تصادف، چگونه غیرعمدی بودن را میتوان اثبات کرد؟

با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
عمدی یا غیر عمدی بودن را کارشناس تعیین می کند و اگر امکان کارشناسی نباشد مدعی باید ادعای خود را ثابت کند