مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای دادگاه تجدید نظر

سلام. بر اساس رای مورخ 97/6/7 کمیته مشاغل سخت و زیان آور اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان به مدت 12 سال و 8 ماه از سوابق کاری اینجانب در شهرداری نورآباد با عنوان شغلی باغبان و کارگر فضای سبز تایید و به اداره کار و شهرداری و سازمان تامین اجتماعی ابلاغ که به جهت عدم اعتراض و قطعی شدن رای جهت برخورداری از بازنشستگی پیش از موعد به استناد تبصره 2 ماده 76 قانون تامین اجتماعی مراجعه اما متاسفانه به علت مغایرت و اشتباه در عنوان شغلی در لیست های ارسالی از ناحیه شهرداری به مدت 4 سال و 4 ماه از سوابق بنده توسط سازمان تامین اجتماعی محاسبه نگردید و در این راستا به استناد مجوز استخدام قرارداد کار معین احکام حقوقی دستمزد در سال های محاسبه نشده در دیوان عدالت اداری طرح دعوی نموده اما متاسفانه بر اساس دادنامه های صادره از شعبه 52 بدوی و 18 تجدید نظر حکم به رد شکوائیه حقیر و تایید دادنامه بدوی داده و رای قطعی در مورخ 1400/3/23 صادر شده در صورتی که در گذشته همان شعبه (52) نسبت به صدور رای برای احدی از همکاران با شرایط کاملا مشابه صادر و کل سوابق تایید شده در رای کمیته بدوی و تجدید نظر مشاغل سخت و زیان آور برای او تایید و اعمال گردیده است حال بعد از دو سال دوندگی چگونه میتوانم به رای قطعی صادره از شعبه تجدید نظر اعتراض کنم؟ استدعا دارم راهنمایی فرمایید. با سپاس.

پاسخ ها :

مرجان  اويسي

مرجان اويسي :

سلام
اینکه میفرمایید حتما باید مستندات شما رویت شود و همچنین رای همکاراتان ‌رو باید دید علی ایحال چون وام رو‌گرفتی باید پرداخت کنی و اصل در باز پرداخت وام است