مشاوره حقوقی رایگان - جعل سند

سلام. دو نفر جاعل و کلاهبردار حرفه ای با هویت های جعلی و با جعل سند و فروش دو واحد به 7 نفر در پوشش فروشنده و مشاور املاک در قالب اجاره از یک بنگاه مجوزدار، متواری هستند و بنگاه مجوز دار هولوگرام وتوکن و جواز کسب و پوز و همه امکانات بنگاه را در اختیار متهمان متواری قرار داده و به شکات و نیز بازپرس پرونده اعلام میکند خودم نیز مورد سوء استفاده قرار گرفته ام ولی تقریبا همه شکات نظرشان برای این هست که قطعا ذینفع بوده و به احتمال زیاد با هم همدست هستند. آیا دادسرا و یا اتحادیه املاک میتواند ملک بنگاهدار را مصادره و پول شکات را بدهد؟ برای اینجانب نیز یک مشاور کاملا با برنامه زمان پیدا کردند خانه من را پیش کلاهبرداران برده و به عنوان شاهد مبایعه نامه ها را امضا نموده است و موجبات انجام معامله را فراهم نموده و آن هم اعلام گول خوردند در دادگاه از باند تبهکار کرده است. به نظر شما چطوری شریک جرم و همدست بودن بنگاه دار رو آن مشاور معرف را که هویت او معلوم است و با قرار وثیقه هایی که 100 و 200 میلیون هم بیشتر نیست و با میزان کلاهبرداری که 5.5 میلیارد هست سازگاری ندارد. آزاد هستند را تحت عنوان مشارکت در کلاهبرداری میتوان اثبات کرد و نه این که معاونت باشد. ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

پرونده شما نیاز به مطالعه و بررسی و ارائه دفاع از سوی وکیل دارد