مشاوره حقوقی رایگان - ادعای جعل سند رسمی

سلام بنده چندین سند رسمی که در دفترخانه تنظیم شده اعم از انتقال ملک اجاره وکالت‌نامه و وصیت از شخصی دارم که الان فوت شده
وراث وی به اتهام جعل از من شکایت کردند در مرحله اول اصالت تمام اسناد من تایید شد
ولی وراث وی با پافشاری ادعا کردند شخص دیگری بجای پدرشان در دفترخانه اسناد را انگشت زده و درخواست کارشناسی کردند
با توجه به اینکه اون شخص فوت شده و اسناد من رسمی است کارشناس برای مقایسه از چه سند معیاری میخواهد استفاده کند که اعتبار آن از اسناد رسمی من بالاتر باشد؟
آیا بعد حکم اعاده حیثیت میتوانم کنم؟

پاسخ ها :

عليرضا علي جاني

جناب آقای عليرضا علي جاني :

درود بر شما . اصولاً در این موارد کارشناس به مستنداتی که قبلاً فرد متوفی امضاء نموده یا اثر انگشت زده مراجعه می کند که این مستندات شامل اسناد عادی ، سند رسمی ازدواج ، حسابهای جاری و پس انداز اشخاص نزد بانکها و موسسات مالی می باشد . جنابعالی می توانید جهت کیفیت بهتر کارشناسی ایشان را در رسیدن به این مستندات یاری کنید و تحقیقات خود را در این زمینه انجام دهید . در صورت ثابت شدن اصالت امضاء و اعتبار اسنادی که نسبت به آن جعل شده جنابعالی می توانید تحت عنوان افتراء از شخص مفتری شکایت کنید . موفق باشید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام از اسنادی که متوفی قبل از امضا نموده استفاده می شود و در خصوص سوال دوم نیز خیر امکان پیگیری موضوع ماده حساسیت ظاهراً وجود ندارد چه آنکه چنین چیزی مستلزم وجود بر شرایط خاص است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اثر انگشت متوفا در ثبت احوال مورد مقایسه قرار می گیرد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

می توانید تحت عنوان افتراء از شخص مفتری شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اسنادی که متوفی قبل از امضا نموده استفاده می شود و در مورد سوال آخر خیر نمیتوانید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام کارشناس تشخیص خط و امضا تمامی اسناد و مدارک را بررسی می‌کند تا اصالت یا عدم آن را تشخیص دهد-بله امکان‌پذیر است

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

ابطال سندرسمی کار بسیار سختی است و باید امضای متوفی برروی سندرسمی دیگری را ارائه دهند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام با اسناد رسمی قبلی ایشان تطبیق میشود