مشاوره حقوقی رایگان - حق تقدم سهام استفاده نشده

من سهامدار جز در شرکتی سهامی خاص هستم در صورت افزایش سرمایه طبق قانون هیئت مدیره باید پس از مدت 60 روزه نسبت به فروش حق تقدم سهام و واریز آن به حساب سهام دار ذینفع اقدام کند، حال اگر خریداری برای حق تقدم پیدا نشود و دیگر سهامداران فعلی شرکت هم انرا نخرند تکلیف چیست ؟
ایا از نظر جقوقی پشتیبانی از سهامداران خرد میتوان متصور بود؟

پاسخ ها :

حق تقدم سهام استفاده نشده حق تقدم سهام سهام شرکت سهامی خاص سهام