مشاوره حقوقی رایگان - حساب بانکی

همسرم میخواد مهریشو اجرا بزاره مقداری پول به مبلغ 30 میلیون داخل حسابم هست
اینو چطور میتونم خرج کنم (جایی کارت بکشم ، از بانک همشو نقدا بگیرم به حساب کسی واریز کنم و...) که بعدا دچار مشکل نشم

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

تا قبل از مطالبه مهریه دخل و تصرف در حساب تحت عنوان فرار از دین محسوب نمیشود

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

میتوانید همه اینکارها را قبل از اجرای مهریه انجام دهید مشکلی پیش نمی آید

زهرا قاسمی

سرکار خانم زهرا قاسمی :

قبل از صدور اجرائیه ، هر طور که تمایل دارید می توانید مبلغ را هزینه کنید .