مشاوره حقوقی رایگان - وام

سلام.
بنده چون به چند میلیون پول احتیاج دارم آگهی برای فروش کلیه زدم. خانومی با من تماس گرفت که گفت این کار را نکن و ما به شما وام میدهیم به مبلغ 100 میلیون. حالا میگوید مدارک بیار با سیم کارتی که به نام خودت باشد و پرسیدم چرا گفت چون ما وارد یک سیستمی میشویم که کد میدهد و بعد ما نمی‌توانیم به شما زنگ بزنیم که شما اون کد رو برای ما بفرستید و بعد هم به شما میدهیم و بعد گفت ما یک موسسه خیریه هستیم که شما رو با مدارک به بانک رو معرفی میکنیم که شما برای گرفتن وام بروید. میخواستم بدونم آیا کلاهبرداری هست یا نه؟ درست هست؟ ممنون میشوم راهنمایی کنید. با تشکر.

پاسخ ها :

مهدی گلریز

جناب آقای مهدی گلریز:

با سلام
اگر قرار است اسناد و مدارک در اختیار آنها قرار بگیرد قطعا کلاهبرداری است و باید آگاهانه برخورد بکنید. هر کدی هم که به موبایل شخصی شما ارسال می شود نباید در اختیار دیگران قرار بدهید .