مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو برای چک

سلام. برای من یه ابلاغیه الکترونیکی از سازمان ثبت اسناد و املاک کشور اومد که چکم به مبلغ 300 میلیون اجرا گذاشته شده.
ولی هیچ نامه ای در سامانه ثنا مبنی بر شکایت و توقیف اموال نیامده.
با توجه به این موضوع موضوع احتمال توقیف سیستمی یا فیزیکی خودروی اینجانب وجود دارد؟

پاسخ ها :

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

بله. اجراییه مستقیم روی چک گرفته شده و استعلام سه گانه میشود. ملک یا ماشین توقیف و نیز حساب مسدود میگردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
اجرای ثبت ، دستور توقیف اموال شما را ثبت خواهد کرد و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بلی؛ امکان توقیف خودرو به نحو سیستمی و فیزیکی وجود خواهد داشت.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

چک شما از طریق واحد اجرای اداره ثبت اسناد املاک از مراجع غیر قضایی به اجرا گذاشته شده است و اموال شما توقیف می‌گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان پذیر است
حتی المقدور حضوری پيگير ماجرا شوید
یا در سامانه چک کنید مراحل صدور اجرائیه را