مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام وقت بخیر. پدر من چند وقت قبل فوت شده و الان متوجه شدم خواهر و برادرم بخشی از اموال ایشون رو با قولنامه صوری خریده اند البته مدرکی برای پرداخت ندارند و صوری هست. و البته این قولنامه هلوگرام داره خواستم ببینم میتونم این اموال رو برگردونم؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام اگر شما بتوانید ثابت کنید که این قولنامه ها صوری یا مجعول می باشد می توانید درخواست ابطال آنها را بکنید

شریف توکلیان

جناب آقای شریف توکلیان :

سلام. بله با داشتن شرایط قانونی ،ابطال مبایعه نامه های صوری امکان پذیر میباشد

کوروش طاهری

کوروش طاهری :

درود
باید شما تصرف کنید اگر آنها ادعا دارند ثابت کنند