مشاوره حقوقی رایگان - سختی کار

با سلام.
اینجانب متولد ششم بهمن سال 1345 میباشم و شغل اینجانب آهنگری دستگاه های سنگین راهسازی می باشد. من به صورت متوالی به مدت تقریبی 21 سال در همین عنوان شغلی مشغول به کار بودم که از این مدت بنا بر قصور کارفرما به مدت چهار ماه و نیم حق بیمه ام پرداخت نشد. از نظر قانون مربوط به سختی کار برای بازنشستگی این دوره 21 ساله که در ابتدا به عرضتان رساندم که از سال 79 به مدت 5 سال و سه ماه تا 85 در شرکت سد و عمران ... و در سال 85 یه مدت 2 ماه و 2 روز در شرکت ... مشمول بیمه شدم و با وجود اشتغال به کار به علت قصور و کوتاهی کارفرمای ... حق بیمه اینجانب پرداخت نگردید و از نیمه دوم همان سال 85 بلافاصله تا زمان حال مورخ تیرماه 1400 بی وقفه در دو شرکت راهسازی ... و ... مشغول به کار آهنگری راهسازی بوده ام. آیا این شرایط به صورت متوالی محسوب خواهد گردید؟

در ضمن من به مدت 30 ماه نیز در موسسه ای با همین عنوان شغلی از 1374/10/01 تا 1377/03/17 در موسسه سازندگی ... در همین حرفه آهنگری اشتغال به کار داشتم و از تاریخ 1367/06/14 به مدت 21 ماه متوالی در خدمت سربازی در جبهه گذراندم.

آیا در صورت شامل شدن شغل اینجانب به مشاغل سخت و زیان آور، مدت آن به صورت متوالی محاسبه میگردد یا متناوب؟ لطفا راهنمایی بفرمایید مدت بازنشستگی اینجانب از چه زمانی محاسبه می گردد؟ با تشکر از شما بابت خواندن متن و وقتی که گذاشتید. .منتظر پاسخ شما هستم.

پاسخ ها :

سابقه سختی کار سختی کار متوالی سختی کار بازنشستگی