مشاوره حقوقی رایگان - پارک خودرو در کوچه

سلام. من پارکینگ ندارم و مجبور هستم ماشین رو بیرون بگذارم و از آن جا که همه همسایه های ما ماشین دارند ولی دو تا از همسایه ها پارکینگ دارند و یکی میگوید من با مستاجرم قرارداد بستم که ماشین نگذارم و اون یکی همسایه هم میگوید من اگر ماشین در حیاط بگذارم مادرم اذیت میشود. به غیر یک همسایه که مثل من پارکینگ ندارد ماشینشون رو بیرون میگذارند طوری که‌ دو تا ماشین عقب ماشین من پارک میکنند و یک ماشین هم‌ جلو پارک میکند. ماشین من همیشه وسط میماند. در ضمن سر این موضوع هم چند بار بحث کردیم و من اگر کار داشته باشم نمیتونم هر سری زنگ خونشون رو بزنم تا دو تا ماشین جابجا بشوند و بعد من ماشینم رو دربیارم. حالا سوال من از شما بزرگوار ها این هست که آیا اون همسایه ها که پارکینگ دارن،د ماشین خودشون رو باید پارکینگ بگذارند یا نه؟ ممنون میشوم اگر جواب من رو بدهید.

پاسخ ها :

وحید معظم اسلاملو

جناب آقای وحید معظم اسلاملو :

خیر تکلیفی ندارند که حتما در پارکینگ پارک کنند و بنظرم ابتدا از طریق گفتگو یا مدیریت آپارتمان حل کنید ولی اگر بی خودی مزاحمت ایجاد کردند و امکان دارد که جور دیگری پارک کنند ولی مانع حرکت شما میشوند شکایت مطرح کنید.تماس با110 هم در صورت جدیت موضوع ممکن است موثر باشد