مشاوره حقوقی رایگان - توهین و افترا

سلام و عرض ادب
بنده یه ماشین به یک نفر فروخته ام به مبلغ 22میلیون و طرف مبلغ 33میلیون پرداخت کرد از طریقه شبا 11میلیون اضافه زد که در طی 4 روز انتقال دادم واسشون مثل الان نبود روزی 3 میلیون میشد انتقال بدی در حین معامله ماشین یه جفت گوشی سامسونگ هم رد و بدل شد چون گوشی طرف مقابل کارتون نداشت درخواست پس دادن گوشی رو کردم و ایشون از من شکایت کرد بابت سرقت گوشی و شاهد دروغین هم داشت که گوشی سرقت کردم 1سال و نیم دادگاه و پاسگاه داشتم و من منع تعقیب خوردم و اعتراض گذاشت باز برائت خوردم و اثبات شد معاوضه بوده چون جفت گوشی ها آگاهی بود و هر کس گوشی خودش رو تحویل گرفت الان بنده میتونم ادعای حیثیت یا توهین و افترا شکایت کنم،،درضمن 11 تا شکایت از من و خانمم کرده
سرقت گوشی ،فسخ کرد ماشین، توهین، فحاشی، تنظیم سند، مطالبه11میلیون وجه و غیره
ممنون میشم که وقت میذارید امر بفرمایید چیکار کنم سپاس فراوان

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام با توجه به ماجرایی که توضیح داید به نظر می رسد سوء نیت ایشان در شکایت ها مشخص شود بنابراین می توانید به عنوان افترا از ایشان شکایت کنید