مشاوره حقوقی رایگان - افترا به سرقت مستوجب تعزیر

با سلام بر اساتید محترم
یک نفر پارسال صوری بابت سرقت ماشینش از من شکایت کرد که من براعت گرفتم
البته دزدیده نشده بود بعد دو روز گفت پیدا شد
فقط میخواست پیش همسایه‌ها بازاریا آبروی منو ببره و همین کارم کرد،من هم اعاده حیثیت کردم بازپرس شکایت منو رد کرد من اعتراض زدم رفت کیفری،توی کیفری قرار جلب دادرسی دادن بهش و قطعی شد الان چی میشه؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پرونده جهت رسیدگی و صدور حکم به دادگاه ارسال می شود.
وقت رسیدگی به شما ابلاغ می شود و شما می توانید در دادگاه حاضر شده و دفاعیات خود را مطرح کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
پرونده به دادگاه ارسال خواهد شد و در دادگاه کیفری رسیدگی ماهوی انجام خواهد شد

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

در صورتی که دادگاه هم نظر بر وقوع جرم افترا داشته باشد به جزای نقدی محکوم میشود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با قطعی شدن قرار جلسه رسیدگی برگزار خواهد شد.

سید علی موسوی تبار

جناب آقای سید علی موسوی تبار :

سلام وقت بخیر ، در دادسرا وقتی قرار جلب به دادرسی صادر میشود ، پرونده جهت رسیدگی و صدور حکم به دادگاه کیفری ارسال میشود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

پرونده در دادگاه کیفری رسیدگی و نهایتا رای صادر می شود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادگاه رسیدگی می کند و حکم صادر می نماید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
ایشان تفهیم اتهام می شوند و بعد از صدور کیفر خواست قاضی رسیدگی کننده حکم صادر می کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در دادگاه مسأله بررسی میشود و اگر افترا ثابت شود جریمه میشود

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

جلسه رسیدگی تشکیل و حکم مجازات صادر میشود

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

بعد قرار جلب به دادرسی دادگاه تعیین وقت برای رسیدگی میکند

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام تحت عنوان افترا تفهیم اتهام خواهد شد و با توجه ب رای براعئت شما محکوم خواهد شد

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی جلسه رسیدگی در دادگاه تشکیل و مطابق محتویات پرونده رای صادر میگردد در صورت محکومیت مجازات جزای نقدی از 6میلیون تا 24میلیون تومان تعیین می گردد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

پرونده مراحل بعدی خودش را طی می کند. دادگاه هر کاری با شما داشته باشد ابلاغیه میدهد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

تظلم خواهي در مرجع قصايي افترا محسوب نيست

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام باید رسیدگی شود و حکم صادر شود

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام در دادگاه کیفری رسیدگی و میزان مجازات مشخص میشود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به دادگاه مربوطه ارسال و ماهیتا مورد رسیدگی قرار می‌گیرد

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر جلسه دادگاه تشکیل میشه در صورت اثبات محکوم ب جزای نقدی میشن

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

روند رسیدگی ادامه پیدا و به شما ابلاغ می،گردد