مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حیثیت

با سلام . بنده در یک شرکت مشغول به کار بودم و بنده رو به عنوان دزدی مواد اولیه از شرکت اخراج کردن و آبرو و حیثیت منو بردن .. درصورتی که بنده یک بار در سالن مواد به سمت مواد رفتم ولی چیزی برنداشتم . و حتی نگهبان شرکت و حتی همکارانم حتی یک بار هم ندیدن که من مواد برده باشم بیرون . از من چیزی نگرفتم . هرچی هم برداشتم کم بوده و فقط برای مصرف داخل شرکت بوده اونم جلوی همکاران دیگه و مسئولین مربوطه . میتونم از مدیر شرکت و کسی که به دروغ اتهام دزدی زدن شکایت کنم .

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلان بله
حتما از جنبه کیفری و هم از جنبه وزارت کار بابت حق و حقوق

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
شما باید شکایت افترا را اقامه نمایید
و باید سؤ نیت احراز گردد و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله بابت تهمت و افترا شکایت کنید

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
در صورتی که حکم برائت یا قرار منع تعقیب برای شما صادر شده باشد میتوانید با پررنگ کردن جنبه حیثیتی و آبرویی موضوع، تحت عنوان افتراء از ایشان شکایت کیفری مطرح کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر حکم بیگناهی شما ثابت شده و سرقت نبوده میتوانید تحت عنوان تهمت و افترا شکایت کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

شكايت به عنوان تظلم خواهي و رسيدگي از موارد اعاده حيثيت نمي باشد
اما بازگشت به كار مي توانيد بگيريد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
نسبت به آنچه در سوال آمده است خیر جرمی واقع نشده است
تحت عنوان افترا قابل تعقیب اند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شکوائیه افترا علیه ایشان تنظیم نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر شرایط افترا فراهم باشد میتوانید شکایت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شمابا احراز سو نیت باید شکایت افترا را اقامه نمایید

مینا احمدی

مینا احمدی :

در صورتیکه بتوانید اثبات بی گناهی نمایید،بله

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اعاده حیثیت زمانی قابل تحقق است که از طریق دادسرا و دادگاه کیفری اقدامی کرده باشند. صرف ادعای دزدی نمی تواند منجر به اعاده حیثیت شود ولی شما می توانید از طریق اداره کار اقدام به شکایت از کارفرمای خود به دلیل اینکه ناموجه شما را اخراج کرده اند کنید.

محسن جان نثاری

جناب آقای محسن جان نثاری :

با سلام اگر حکم بی گناهی قطعی دارید می توانید اقدام کنید در صورت دیگر باید دلایل و مدارک دیگری داشته باشید برای شکایت تحت عنوان افترا از طریق اداره کار هم می توانید اقدام نمایید.

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
با توضیحات شما موضوع اعاده حیثیت قابل پیگیریست . پرونده نیاز به بررسی دارد .

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی بله می توانید به اتهام افترا از ایشان طرح شکایت نمایید

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام بله. شکایت افترا مطرح کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

نیازمند بررسی پرونده است که جرائم مذکور اثبات شده اند یا خیر ادله ایشان چه بوده