مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص افترا

با سلام واحترم
منزل شخصی مورد سرقت قرار گرفت که بین من و ان شخص بنا به مسائلی کدورت و ناراحتی پیش آمده بود متاسفانه اون شخص از روی عمد و کینه از اتفاق پیش امده استفاده کرده و با مراجعه به آگاهی بنده را متهم به سرقت منزلش نمود که منجر به بازداشت چند روزه در آگاهی همراه با شکنجه جهت گرفتن اعتراف سرقت کردن قرار داد که بنده هیچ اقرار و اعترافی نداشتم متاسفانه قاضی مدت 3 ماه بعنوان تحت نظر به زندان فرستاد تا سارق اصلی پیدا شد و اعتراف نمود. بعداز گذشت چند ماه حکم برائت من از اتهام انتسابی صادر شد بنده بخاطر خدشه دار کردن آبرو وحیثیت و اتهام وارد شده به جرم افترا شکایت کردم و اعاده حیثیت نمودم متاسفانه شکایتم را به همان شعبه صادر کننده برائتم و همان قاضی ارجاع دادن که روزجلسه دادرسی با برخورد نادرست وتوهین آمیز قاضی که شکایت افترای تورا رد می کنم . با توجه به اینکه در خواست احضار شهود جهت شهادت که از عمد بنده را مورد اتهام قرار داده و یک فایل صوتی از آن شخص در اختیار دارم که ثابت می کنه عمدا اتهام وارد کرده قاضی بدون توجه به ادله ابرازی با استناد به اینکه اون شخص از روی تظلم خواهی این عمل را انجام داده شکایت من را مختومه کرد . به کجا شکایت کنم و به چه شکل اقدام کنم که به حق و حقوقم برسم ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر مهلت اعتراض دارید شما تجدیدنظرخواهی نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما می توانید در مهلت قانونی بر اساس دلایلی که داری تجدیدنظرخواهی کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید به استناد سه دادنامه ای که اشاره کردید به دادسرای رسیدگی به تخلفات قضات در تهران خ خیام شکایت کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

درخواست تجدیدنظر خواهی در مهلت قانونی نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام شما یک پرونده کامل است که باید تک به تک بررسی شود

مینا احمدی

مینا احمدی :

به قرار منع تعقیب اعتراض بفرمایید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
پرونده نیاز به بررسی و مطالعه دارد . میتوانید تجدیدنظر خواهی کنید .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در مهلت قانونی تجدید نظر خواهی کنید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی می توانید به قرار صادره در فرجه قانونی اعتراض کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید تحت عنوان افترا از شاکی و بابت تخلف انتظامی قاضی در دادسرای انتظامی قضات شکایت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
سریعا و در صورت وجود مهلت قانونی به رای های صادره اعتراض کنید

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

اگر شکایت نمودید و رسیدگی شده دیگر نمیتوانید مجدد شکایت نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب با توجه به زمان ابلاغ اگر وقت برای اعتراض باقیمانده تجدیدنظرخواهی می توانید داشته باشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با توجه به اهمیت موضوع نیاز به مشاوره تلفنی است.

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

با سلام به قرار منع تعقیب اعتراض کنید تادرداداه بررسی شود