مشاوره حقوقی رایگان - دادن سفته از سوی وکیل به نمایندگی از موکل

باسلام در سال 99 بنده بعنوان موکل و یکی از دوستان را بعنوان وکیل در دفتر اسناد رسمی به او وکالت داده ام.

مورد وکالت: سپردن هرگونه تعهد و تهیه و ارائه هرگونه مدرک و مستند و مجوز و فتوکپی مصدقه و غیره و انجام کلیه امور اداری و قانونی شرکت اعم از اینکه در این وکالت پیش بینی شده یا نشده باشد بنحوی که در هیچ یک از مراحل و در هریک از ادارات و سازمانهای دولتی و غیر دولتی نیاز بحضور و کسب اجازه ثانوی از موکل نباشد.
وکیل مرقوم در انجام امور وکالت بالا دارای اختیارات تام و مطلق میباشد.
باتوجه به وکالت طبق متن بالا که به ایشان داده ام آیا وکیل میتواند از سوی بنده سفته به کسی بدهد و در رویه دادگاه چه کسی محکوم به پرداخت سفته میشود بنده یا وکیلم که سفته داده است؟
ممنون میشم اگر توضیح بدهید با تشکر از سایت خوب شما

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام با متن فوق وکیل می تواند از جانب شما تعهد های مختلف از جمله صدور سفته را انجام دهد و موکل محکوم به پرداخت خواهد بود