مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حیثیت در مورد شکایت واهی سرقت

با سلام. شخصی که قبلا پرونده ای حقوقی مابین ما و ایشان مطرح بود بوسیله یکی از بستگان خود که پس از تحقیقات اداره اگاهی خویشاوندی وی با وی مشخص گردید شکایتی مبنی بر سرقت مسلحانه و به عنف در شهری دیگر به بنده نسبت داده و پس از اخذ دستگیری با نیابت قضایی به همراه خویشاوند خود به شهر محل سکونت بنده امده و به همراه مامور کلانتری به درب منزل اینجانب مراجعه و بنده را منتقل به کلانتری و سپس دادگاه نمودند. پس از مدتی ابلاغیه برائت برای بنده ارسال گردید. حال خواهان شکایت از شاکی واهی میباشم و سوالم این است که آیا از شخصی که مبادرت به شکایت کرده باید شکایت کنم یا شخصی که ایشان را ترغیب نموده است؟ و اینکه باید به دادگاه شهر وی که طرح شکایت واهی در آن صورت گرفته برای شکایت مراجعه کنم یا از دادگاههای شهر محل سکونت خودم هم میتوانم اعاده حیثیت و شرف کنم ؟ دادگاه ذیصلاح کدام است ؟
ممنون میشوم اگر کمک و راهنمایی نمایید.

پاسخ ها :

پرسشگر :

با سلام مجدد . امکان پاسخگویی اگر هست ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام به نظر ما چون دادخواهی و تظلم خواهی از حقوق شهروندی هست نمی توان کسی را به علت استفاده از حق تحت تعقیب قرار داد و لذا شکایت شما به نتیجه ای نخواهد رسید در عین حال شکایت باید به دادسرای عمومی و انقلاب محل وقوع جرم یعنی جایی که به شما نسبت افترا داده شده است تقدیم و تقاضای رسیدگی شود

پرسشگر :

جسارتا اقای فیض ابادی عزیز که بنده مشاوره های تلفنی هم با شما داشتم و از راهنمایی شما استفاده کرده ام من اگه از پلاک خودروی شخصی شخصی که قبلا با وی خسومتی داشتم بعنوان سرقت مسلحانه توسط سرنشین خودروی وی شکایتی واهی تنظیم کنم و او را برای مدتی درگیر شکایتی واهی و در عین حال جرمی سنگین بکنم شخص مقابل با توجه به بی گناهی نمیتواند از حق خود دفاع کند ؟؟؟
اگر جواب شما واقعا در قوانین قضایی کشورمون گنجانده شده باشد پس کلا باید به خدای بزرگ پناه ببریم .

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،چنانچه مدارکی مبنی براثبات ادعاداشته باشید میتوانیدشکایت کنید