مشاوره حقوقی رایگان - تحویل آپارتمان بدون پارکینگ

باسلام و احترام
در اواخر سال 98 آپارتمانی را پیش خرید کردم که مقرر شد خرداد سال 99 تحویل شود لیکن بدلایل مختلف از جمله شیوع کرونا و گرانی اجناس با تاخیر یکساله در خرداد 1400 تحویل گردید قبل از من سایر آپارتمان ها با وجود اینکه دیرتر قولنامه کرده اند تحویل خریداران شده و به هر کدام یک پارکینگ معرفی کرده است لیکن در قولنامه محل یا شماره پارکینگ قید نشده است به بنده هم محل پارکینگی معرفی شد که با مراجعه به شهرداری متوجه شدم اصلا نقشه این پارکینگ تایید نشده و یک پارکینگ کسری دارد. لذا خواهشمند است در این خصوص راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
فروشنده مکلف است طبق شروط قرارداد ، عمل نمایید در غیر این صورت شما می توانید شکایت نمایید